Menu

Gert-Jan Bierkens

Op zoek naar een zzp-er of freelancer die zowel uw financiële al IT gerelateerde vraagstukken kan automatiseren? Met een bedrijfseconomische achtergrond en ruime werkervaring in ERP (Dynamics NAV) en web (Webapps & E-Commerce) ben ik breed inzetbaar. Graag geef ik u middels deze website inzicht in mijn recente projecten, vaardigheden en beschikbaarheid.

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV biedt een unieke combinatie van business intelligence, samenwerkings- en communicatie tools die u meer controle, stroomlijning van activiteiten en toekomstgericht inzicht bieden die u nodig hebt om de productiviteit en winstmarges te verhogen en uw bedrijf te ondersteunen bij groei.

Ik ben sinds 2006 door Microsoft gecertificeerd als Dynamics NAV specialist en in staat u te helpen bij zowel technische als functionele vraagstukken.

Webdevelopment

Sinds 2003 ben ik werkzaam als webdeveloper. Mijn werkzaamheden bestaan op dit vlak uit: implementatie van een CMS of E-Commerce platform, het ontwikkelen van een web-based maatwerkapplicaties.