Menu

Web applicaties

Waarom webapplicaties?

Webapplicaties zijn hot! …. Maar waarom? Tegenwoordig hoor en lees je het overal: termen zoals “in the cloud”, “online werken”, “apps”. Het ontwikkelen van een online applicatie biedt vele voordelen voor onze klanten: de applicatie is overal beschikbaar, je hebt er geen server voor nodig en je kunt er met elk apparaat op werken of het nu een computer, laptop, mobiele telefoon of tablet is. Naast beschikbaarheid biedt het daarnaast ook nog de mogelijkheid om gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke software te ontwikkelen.

BB Smart

Gert-Jan Bierkens is mede-eigenaar van BB Smart. Of het nu gaat om websites, web applicaties, e-commerce omgevingen.. het ontbreekt hem regelmatig aan eenvoud en gebruikersgemak. Vandaar BB Smart… slimme oplossingen gebaseerd op moderne web-technologieën, waar gebruikersgemak op de eerste plaats komt.

Voor meer informatie, bezoek http://www.bbsmart.nl.

OurPeople

Managers die medewerkers moeten helpen herinneren om de uren bij te werken, iedere week dezelfde rapporten moeten maken om inzicht in deze gegevens te krijgen, vertraging in de facturatie, inzicht in bezetting en ga zo maar door. Tijdrovend en onnodig vinden wij. Deze problematiek is de grondslag voor OurPeople:

“op een gebruikersvriendelijke manier registreren van uren, kilometers en onkosten en inplannen van medewerkers. Waarbij onze software daadwerkelijk helpt om deze processen te verbeteren en meerwaarde te leveren door net dat beetje extra te bieden wat een organisatie onnodig werk uit handen neemt.”

Voor meer informatie, bezoek http://www.ourpeople.nl